Ariana Grande julkaisi vihjailevan kuvan verkkosukkahousuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande on tarjoili faneilleen iloisen yllätyksen viime lokakuussa kun hän julkaisi uutta musiikkia. Ensin Ariana Grande julkaisi Positions-nimisen singlen, jota seurasi heti viikon kuluttua samaa nimeä kantava albumi.

Albumilla kuullaan vierailevina tähtinä muun muassa Justin Bieber ja The Weeknd. Suositun 34+35 -nimisen kappaleen remix-versiossa ovat mukana Doja Cat ja Megan Thee Stallion. Nyt 27-vuotias tähti on julkaissut itsestään seksikkään kuvan, jossa hän siteeraa kyseisen kappaleen sanoja.

Vihjailevassa kappaleessa lauletaan siitä miten nainen yrittää saada poikaystävänsä harrastamaan hänen kanssaan seksiä koko yön väsymyksestä huolimatta. Julkaisemassaan kuvassa Ariana Grande poseeraa lattialla korkeat korkokengät ja verkkosukkahousut jalassaan.