Emily Ratajkowski kommentoi huhuja – kieltää ottaneensa huuliin täytettä raskausaikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski paljasti viime lokakuussa odottavansa miehensä Sebastian Bear-McClardin kanssa heidän ensimmäistä lastaan. 29-vuotias tähti on esitellyt mielellään pyöristynyttä raskausvatsaansa sosiaalisessa mediassa upeiden kuvien avulla.

Emily Ratajkowski julkaisi taannoin itsestään näyttävän kuvasarjan, jossa nähtiin useita erilaisia raskausaikana otettuja kuvia naisesta. Osassa kuvista mallin huulet näyttivät entistä pulleammilta, mikä sai monet arvelemaan, että nainen olisi raskausaikana ottanut täytettä huuliinsa.

Emily Ratajkowski piti väitteitä naurettavina ja kommentoi People-sivuston mukaan, että täyteaineiden ja pistosten ottaminen ei raskausaikana edes ole sallittua. Ratajkowski kertoo huulten pullistumisen johtuvan siitä, että naisten veren määrä kehossa lisääntyy 50 prosentilla.