Erika Girardi rietasteli somekuvissa – kouri itse lähes paljasta takapuoltaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tutuksi tullut Erika Girardi, artistinimeltään Erika Jayne, on opittu tuntemaan räväkkänä naisena, joka ei pelkää esitellä paljasta pintaa. Nyt 49-vuotias tähti poseeraa upeissa alusvaatekuvissa.

Erika Girardi on julkaissut 2,2 miljoonan faninsa silmien iloksi itsestään näyttäviä kuvia, jossa nainen poseeraa sängyllä alusvaatteet yllään. Erika Girardi esittelee kuvissa SAVAGE x Erika Jayne -alusvaatteita ja poseeraa niin punaisessa korsetissa kun sukkanauhoissakin.

Erika Girardi on jo vuosien ajan ihastuttanut Beverly Hillsin täydelliset naiset -ohjelmassa hänen aviomiehensä Tom Girardin kanssa. Hetki sitten Erika kuitenkin ilmoitti eroavansa miehestään 21 avioliittovuoden jälkeen. Sen jälkeen avioparia on syytetty kavalluksesta, johon Erika ei itse ole ottanut julkisesti vielä mitään kantaa.