Trumpin ex-neuvontantajan epäillään julkaisseen alaikäisen tyttärensä topless-kuvan verkossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kellyanne Conway tunnetaan Yhdysvaltojen entisen presidentin, Donald Trumpin kamanjapäällikkönä ja entisenä neuvonantajana. Nyt Conway on kohun keskiössä, sillä hänen epäillään julkaisseen alaikäisen tyttärensä yläosattoman kuvan sosiaalisessa mediassa.

Kellyanne Conwayn Twitter-tilille ilmestyi kuva hänen 16-vuotiaasta Claudia-tyttärestään yläosattomissa. Twitterin Fleets-tarinoissa julkaistu kuva poistettiin nopeasti. Sittemmin poistetussa TikTok-videossa Claudia kertoo epäilevänsä Kellyannen ottaneen kuvan talteen käyttääkseen sitä myöhemmin häntä vastaan, mutta pitää mahdollisena että hänen äitinsä olisi julkaissut kuvan vahingossa tai joutunut hakkeroinnin kohteeksi.

Kellyanne Conwayn ja Claudian välien tiedetään olleen jo pidemmän aikaa huonot. Taannoin tytär syytti äitiään fyysisestä ja henkisestä väkivallasta. Sittemmin TikTokissa jakamissaan videoissa Claudia kertoi hänen ja äitinsä pitävän taukoa sosiaalisesta mediasta korjatakseen heidän väliset suhteensa, uutisoi Variety.