Elizabeth Hurleyn kohuttu paljastuskuva oli 80-vuotiaan äidin ottama

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley on totuttu näkemään Instagramissa rohkeissakin kuvissa. Taannoin 55-vuotias tähti jakoi runsaasti huomiota saaneen topless-tyylisen otoksen, jossa hän poseeraa ulkona pakkasessa avoinaisessa takissa ilman paitaa tai rintaliivejä alla.

Elizabeth Hurleyn mukaan rohkean kuvan otti jokseenkin yllättävä taho. Tähti kertoo 80-vuotiaan äitinsä kuvanneen otoksen, ja kertoo Twitterissä tehneensä paljastuksen jottei lehtien tarvitsisi spekuloida kuvan ottajaa ja jakaa asiasta väärää tietoa. Hurley tosin toteaa, ettei tieto kuvan ottajasta todennäköisesti tosin helpota häntä arvostelleiden oloa.

Hurleyn paljastus johtuu todennäköisesti brittiläisen mediapersoona Piers Morganin taannoisista kommenteissa. Morgan paheksui kuvia kutsuen niitä epäsoveliaiksi, ja kehotti Hurleytä laittamaan vaatteet päälleen. Hän myös spekuloi tähden 19-vuotiaan Damian-pojan ottaneen kuvat, kuvaillen sitä iljettäväksi.