Gigi Hadid esitteli litteää vatsaansa – synnytyksestä on vasta kuukausia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid ja poptähti Zayn Malik saivat taannoin esikoisensa kun heidän perheeseensä syntyi syyskuun lopulla pieni tyttövauva. Taannoin onnellinen pariskunta paljasti antaneensa tyttärelleen nimeksi Khai, joka tarkoittaa valittua, kuninkaallista ja aatelista.

Yhdysvalloissa töissä käyvillä äideillä ei ole tapana pitää pitkää äitiyslomaa, ja myös tuore äiti Gigi Hadid palasi töihin jo 12 viikkoa synnyttämisen jälkeen. Huippumallin uraa tekevä Gigi Hadid palautui synnytyksestä ja raskaudesta nopeasti, mikä sallikin naisen nopean paluun takaisin mallin töiden pariin.

Nyt Gigi Hadid julkaisi itsestään kuvan, jossa hän esitteli litteää vatsaansa. Kuvassa naisella on yllään valkoinen paita, joka paljastaa nuoren äidin paljaan keskivartalon ja navan. Kuvatekstissään pienen tyttövauvan äiti kertoo työskentelevänsä yhdeksästä viiteen.