Justin Bieber julkaisi uuden videon Anyone-hitille – toimii rakkaudenosoituksena vaimolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja nuori mallikaunotar Hailey Baldwin menivät kaksi vuotta sitten naimisiin, jolloin Hailey otti Bieberin sukunimen omakseen. Pariskunta on ollut hyvin avoimia sosiaalisessa mediassa avioliitostaan ja yhdessä asumisen opettelusta, josta kumpikin on suuresti nauttinut. Nyt Justin on julkaissut romanttisen musiikkivideon, jonka päätähtenä toimii popparin oma vaimo.

Justin Bieber julkaisi uuden musiikkivideon hänen Anyone-nimiselle kappaleelleen. Musiikkivideolla 26-vuotias Bieber laulaa kauniisti 24-vuotiaasta vaimostaan ja ylistää hänelle rakkauttaan. ”Jos se et olisi sinä, se ei olisi kukaan”, tähti laulaa vannoen, että ei tulee koskaan rakastamaan ketään samalla tavalla kuin Hailey-vaimoaan.

Videolla nähdään avioparin yhdessä jakamia herkkiä hetkiä ja videoleikkeitä, joissa Hailey poseeraa yksin näyttävien maisemien edessä. ”Jokainen nainen ansaitsee miehen, joka ylistää häntä kuin Justin ylistää Haileya”, Gabrielle Paiva -niminen fani kommentoi videota YouTubessa.