Keira Knightley lopetti alastonkohtaukset – yksi asia muutti kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen näyttelijä Keira Knightley tunnetaan hänen upeista roolisuorituksistaan muun muassa The Imitation Game, Ylpeys ja ennakkoluulo sekä Pirates of the Caribbean -elokuvissa. Viime aikoina nainen on keskittynyt enemmän perhe-elämäänsä ja lastensa kasvattamiseen.

Keira Knightleylla on hänen aviomiehensä James Rightonin kanssa yhdessä kaksi lasta, viisivuotias tytär Edie ja hieman yli vuoden ikäinen Delilah-tyttö. Äidiksi tultuaan 35-vuotias Knightley on muuttanut omia pelisääntöjään kuvauksissa. Hän ei suostu enää esimerkiksi seksikohtauksiin, joissa naisen pitäisi olla alasti.

Keira Knightley on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän ei enää suostu tekemään elokuvissa seksikohtauksia tai paljastavia alastonkohtauksia. Sääntö on naisen mukaan ehdoton ainakin silloin kun kyseessä on miespuolinen ohjaaja. Naispuolisen ohjaajan edessä tähti saattaisi vielä olla valmis tekemään poikkeuksen, koska se ei tuntuisi Knightleysta niin epämukavalta.