Korona-ajan pikkutyttö ihastuttaa – näkee kaikkialla desinfiointilaitteita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koronakriisi on ollut käynnissä pian jo vuoden ajan, joten monet pienet lapset ovat eläneet sitä merkittävän osan elämästään. Esimerkiksi kaksivuotiaiden elämässä koronapandemia on ollut käynissä pian puolet heidän elämästään. Ei siis ihme, että lapset ovat ottaneet koronatoimet osaksi arkeaan. Hyvänä esimerkkinä on käsien aktiivinen pesu ja desinfiointi.

Nyt verkossa nähdään ihastuttava pikkutyttö, joka on omaksunut käsien desinfioinnin poikkeuksellisen hyvin. Hän nimittäin näkee lähes kaikkialla käsidesiä jakelevia laitteita. Äidin video tilanteista on levinnyt sosiaalisessa mediassa kovasti, ja nyt myös Maria Shriver on jakanut sen Instagramissa seuraajilleen. Ei ihme, sillä video sulattaa paatuneimmankin sydämen.