Coronation Street -saippusarjan tähti järkyttyi – vessanpöntöllä kiemurteli isokokoinen käärme

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositussa ja pitkään jatkuneessa brittiläisessä Coronation Street -saippuasarjassa näyttelevä Harry Visinoni joutui taannoin odottamattomaan tilanteeseen. Hänen kotinsa vessanpöntön päällä luikerteli elävä käärme.

Harry Visinoni kertoo olleensa hammaspesulla lauantai-aamuna, kun hän huomasi jotaiin outoa takanaan. Näyttelijä tajusi kyseessä olevan käärme ja pakeni järkyttyneenä vessasta. Palattuaan takaisin Visinoni löysi 1,2 metriä pitkän pytonin vessanpöntön istuimen päältä.

Paikalle hälytettiin eläimiin erikoistuneen RSPCA-järjestön asiantuntija Sonia Hulme, joka onnistui BBC:n mukaan nappaamaan patterin taakse luikerrelleen pytonin turvallisesti. Hän uskoo käärmeen kuuluneen asunnon kuolleelle edelliselle omistajalle, ja uskoo matelijan piilotelleen kodissa kuuausien ajan. Lulu-nimen saanut käärme on sittemmin luovutettu RSPCA:n matelija-asiantuntijan huomaan.