Kaley Cuoco otti ystävätatuoinnin – näyttelijät halusivat muiston yhteisestä projektista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Kaley Cuoco on parhaiten tunnettu hänen näyttelemästään Pennyn roolista suositussa Rillit huurussa -televisiosarjassa. Tähti on hiljattain näytellyt myös Flight Attendant -nimisessä draamasarjassa, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna HBO Max -palvelussa.

Kaley Cuoco esittää draamasarjassa lentoemäntää, jolla näyttää olevan kaikki kunnossa, mutta hän piilottelee muun muassa alkoholismiaan muilta. Tähti näytteli minisarjassa Zosia Mametin kanssa. Kuvaukset päättyivät muutama päivä sitten, ja nyt naiset päättivät yhdessä ottaa samanlaiset tatuoinnit muistoksi hauskasta projektista.

Kaley Cuoco julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa naiset ovat tatuoitavana. Kuvista käy ilmi, että myös kolme muuta työryhmän jäsentä päätti tatuoida saman kuvan eri puolille kehoaan. Kuvassa näkyy pieni paperilennokki, jonka perään piirretty viiva merkitsee lennokin lentoreittiä.