Kristen Stewart näyttelee prinsessa Dianaa – hämmästyttävä yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1997 traagisesti auto-onnettomuudessa kuollut prinsessa Diana on ollut jälleen esillä mediassa. Edesmenneen kuninkaallisen elämää on dramatisoitu paitsi Netflixin suosikkisarjassa The Crown, myös tulevassa Spencer-elokuvassa.

Spencer-elokuvassa seurataan prinsessa Dianaa joulukuussa 1991, jolloin hänen avioliittonsa prinssi Charlesin kanssa oli hajoamassa kappaleiksi. Dianaa näyttelee Twilight-elokuvien ansiosta aikoinaan kuuluisuuteen noussut Kristin Stewart. Neon-tuotantoyhtiön tuoreessa kuvassa nähdään, kuinka paljon Stewart näyttääkään roolissa todelliselta Dianalta.

Kristen Stewart on parhaillaan 30-vuotias, eli saman ikäinen kuin Diana oli elokuvan tapahtumien aikaan. Yhdysvaltalaistähden lisäksi Pablo Larrainin ohjaamassa elokuvassa nähdään muun muassa Sally Hawkins ja Sean Harris. Netflixin The Crown -sarjassa prinsessa Dianaa näyttelee ennestään vain pienehköjä rooleja tehnyt Emma Corrin.