Halseyn ja poikaystävän ottamat tatuoinnit saivat uuden merkityksen raskauden myötä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Halsey yllätti taannoin faninsa paljastamalla odottavansa esikoislastaan. Laulajan ja hänen poikaystävänsä viime kesänä ottamat samanlaiset tatuoinnit ovat sen myötä saaneet uuden merkityksen.

Tatuoija Amanda Owleyn mukaan Halsey ja Alev Aydin saapuivat kesäkuussa hänen liikkeeseensä, eikä hän ollut alkuun tunnistaa tähteä kasvomaskin vuoksi. Pariskunta otti jalkoihinsa seeds, eli siemenet -tekstin toistensa käsialoilla. Owleyn mukaan Amanda kertoi tatuointien viittaavan planeettojen linjautumiseen, kosmiseen yhteyteen ja siihen, että kuinka aika oli oikea istuttaa siemeniä elämän maaperään.

Halseyn ja Alev Aydin vierailu tatuoijalle osui isänpäivään, jota vietetään Yhdysvalloissa kesäkuun kolmantena sunnuntaina. Owleyn hämmästykseksi Halsey paljasti seitsemän kuukautta myöhemmin olevansa raskaana. Tatuoija ei tiennyt tuolloin Halseyn ja Aydin seurustelevan, mutta kertoo People-lehdelle parin vaikuttaneen erittäin läheisiltä ja iloisilta.