Mitkä biksupeput! Kourtney Kardashian ja Kendall Jenner uima-altaalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuuluisat Kardashianin sisarukset ovat erittäin aktiivisia sosiaalisen median käyttäjiä, ja heillä onkin pelkästään Instagramissa yhteensä satoja miljoonia seuraajia. Nyt 41-vuotias Kourtney Kardashian ja hänen 25-vuotias pikkusiskonsa Kendall Jenner ovat päättäneet yhdistää voimansa somekuvassa.

Kourtney Kardashian jakoi Instagramissa kesän tuntua talven keskellä hehkuvan uima-allaskuvan. Siinä hän ja Kendall Jenner poseeraavat kameralle bikineissä, joihin ei oltu selkeästi tuhlattu kangasta. Sisarukset nähtiin myös nauttimassa hedelmäviipaleista poreammeessa.

Kourtney Kardashian on viime aikoina ollut otsikoissa myös parisuhde-elämänsä vuoksi. Tähden huhutaan seurustelevan nykyään Blink-182 -yhtyeestä tunnetun rumpalin, Travis Barkerin kanssa. Kourtney oli vuosikausia on-off -suhteessa Scott Disickin kanssa, ja ex-pariskunnalla on kolme yhteistä lasta.