Netflixiin tänä vuonna kymmeniä alkuperäiselokuvia – mukana The Rock, Jennifer Lawrence ja Chris Hemswort

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka koronapandemia on iskenyt elokuvateollisuuteen ja etenkin elokuvateattereihin rajulla tavalla, menee useilla suoratoistopalveluilla sitäkin paremmin. Niistä tunnetuimpiin kuuluva Netflix tulee julkaisemaan vuoden 2021 aikana jopa yli 70 alkuperäiselokuvaa.

Netflixin vuoden 2021 ensi-iltaelokuvista saadaan esimakua tuoreella teaser-videolla. Mukana ovat muun muassa Dwayne ”The Rock” Johnsonin, Gal Gadotin ja Ryan Reynoldsin tähdittämä toimintakomedia Red Notice, Chris Hemsworthin tähdittämä Escape from Spiderhead, Halle Berryn ohjaama Bruised ja 300-ohjaaja Zack Snyderin zombie-toimintaelokuva Army of the Dead.

Mahdollisesti vaikuttavin näyttelijäkaarti on Adam McKayn ohjaamassa Don’t Look Up -elokuvassa, jossa nähdään muun muassa Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Jonah Hill, Cate Blanchett, Timothee Chalamet ja Ariana Grande. Netflixin vuoden 2021 kymmeniä alkuperäiselokuvia tähdittävät myös muun muassa Idris Elba, Jason Momoa, Melissa McCarthy, Amy Poehler ja Zazie Beetz.