Pohjalla käynyt ex-lapsitähti vuoden ilman päihteitä – karmaiseva ulkonäkö jäi historiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Mighty Ducks -elokuvissa lapsitähtenä 1990-luvulla näty Shaun Weiss eli vuosien ajan päihderiippuvaisena ja rikoskierteessä. Lopulta ystävä kuitenkin auttoi Weissin jälleen jaloilleen, ja päihdehoidon myötä ex-lapsitähti on jälleen saanut elämäänsä raiteille.

Nyt Shaun Weiss on juhlistanut raitistumisensa vuosipäivää. Tähteä kuntoutuksen tiellä auttaneen Drew Gallagherin mukaan Weissin jopa siirtäneen joulu viettoa, jotta voisi avata lahjansa mielummin päihteiden lopettamisen juhlapäivänä. Edelleen kokonaan päihteettömässä asuntolassa asuva mies on TMZ-sivuston mukaan harjoitellut viime aikoina komediaesiintymistä ja käsikirjoittamista.

Ero yli vuoden takaiseen elämään on siis melkoinen, sillä vielä tuolloin metamfetamiiniriippuvaisuudesta kärsinyt Weiss asui kadulla ja joutui toistuvasti ongelmiin lain kanssa. Weiss on sittemmin muun muassa korjauttanut hampaitaan joukkorahoituksen avulla.