Poliisi ratsasi miljonäärin järjestämät synttäribileet – juhlavieraat paljastuivat pahvisiksi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronarajoitusten myötä liian suuren osallistujamäärän kokoontumiset on kielletty useissa maissa, muun muassa Iso-Britanniassa. Taannoin poliisi suoritti ratsian tyttöystävänsä syntymäpäivää juhlistaneenmiljonääri Steve Varsanon toimistoon. Kävi kuitenkin ilmi, ettei hän rikkonut kokoontumisrajoituksia.

Lontoon viranomaiset olivat saaneet useita yhteydenottoja Steve Varsanon toimistossa järjestetyistä jättijuhlista. Paikalle saapuneita poliiseja odotti kuitenkin yllätys, sillä juhlat oli järjestetty etänä videopuhelun välityksellä. Juhlapaikalle oli vain tuotu 70 vierasta esittävää pahvihahmoa.

Poliisi sai mahdollisista suurikokoisista juhlista Metro-lehden mukaan kuusi ilmoitusta. Viranomaiset varmistivat Varsanon tyttöystävän syntymäpäiväjuhlien sujuneen rajoitusten mukaisesti vielä tarkastamalla, ettei juhlavieraita todellakaan piileskellyt Lontoossa sijaitsevassa rakennuksessa.