Kurvitar autotiellä häviävän pienissä biksuissa – vähemmästäkin peräänajon vaara

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Anastasia Karanikolaou on ollut jo vuosien ajan todella suosittu kaunotar sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias nainen julkaisee itsestään usein hyvin paljastelevia alusvaate- ja bikinikuvia, jotka näyttävät koukuttaneet naisen seuraajat. Nyt tähden fanimäärä onkin kasvanut jo huimaan 9,6 miljoonaan Instagramissa.

Pitkähiuksinen kaunotar hemmotteli nyt seuraajiaan esittelemällä hänen hyvin seksikkäitä mustia bikinejään. Kuvassa nainen seisoo autotien reunassa tangamallisissa pikkuhousuissaan, jotka saavat takuulla jokaisen ohi ajavan auton hidastamaan tähden kohdalla.

Anastasia Karanikolaou alkoi aluksi niittämään suurta suosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Karanikolaou on alkanut keräämään faneja täysin omilla avuillaan.