Jesy Nelson on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta – tyttöbändistä eroaminen otti koville

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Little Mix -yhtyeessä lauloivat vielä viime vuonna Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Syksyn aikana yhtye esiintyi kuitenkin usein kolmihenkisenä kun Jesy Nelson oli terveyssyihin vedoten poissa isoista esiintymisistä ja uuden albumin promootiokeikoista. Lopulta nainen päätti jättäytyä bändistä kokonaan pois.

Jesy Nelson on pitänyt julkisuudessa melko matalaa profiilia erottuaan suositusta tyttöbändistä. 29-vuotias nainen yrittää yhä vähitellen tottua elämäänsä ilman Little Mix -bändin velvollisuuksia ja kiireitä. Nyt Jesy Nelson palasi Instagram-kanavalleen tervehtimään fanejaan näyttävän selfie-kuvan merkeissä.

Jesy Nelson kertoi aiemmin jättäneensä Little Mix -yhtyeen, koska se kävi liian raskaaksi naisen mielenterveydelle. Naisen mielestä paineet tyttöbändin jäsenenä olivat liian suuret. Hänestä tuntui, että hän ei pystynyt täyttämään ihmisten odotuksia yhtenä Little Mix -yhtyeen jäsenenä. Viime aikoina laulaja on halunnut asioihin ja ihmisiin, jotka tekevät hänet onnelliseksi. Siitä syystä tähti ei ole viettänyt niin paljon aikaansa enää sosiaalisessa mediassa.