Parkour-tiimi koosti hurjimmat tilanteet videolle – huikea lopputulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parkourista ei puutu vauhtia eikä vaarallisiakaan tilanteita. Vaikka lajia ei harrastaisikaan itse, on parkourin hurjimpiin tilanteisiin mahdollista tutustua lukuisten viraalina levinneiden videoiden muodossa.

Storror on ammattilainen parkour-tiimi, joka on nähty juoksentelemassa ja loikkimassa rakennusten katoilla eri puolilla maailmaa. Nyt tiimi on julkaissut huikean videon, jossa lajin hurjimpia tilanteita on koostettu yhteen.

Storrorin tuore video vie katsojat ryhmän mukana niin Pariisin, Hong Kongin, Tokion, Lontoon ja Marokon katoille kuin Masadan erämaahankin. Taitavan leikkauksen ansiosta tylsiä hetkiä ei yli seitsemän minuuttia kestävällä videolla nähdä. Adrenaliinia uhkuvat tilanteet on yhdistetty toisiinsa lähes saumattomasti.