XL-mallikaunotar Lizzo läpsi takapuoltaan stringeissä: ”Tämän piilotan arkistoihin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lizzo, oikealta nimeltään Melissa Viviane Jefferson, on noussut viime vuosien aikana poptaivaan kirkkaimpaan tähtikaartiin. Lizzo tunnetaan sosiaalisessa mediassa myös kehopositiivisuuden sanansaattajana, joka ei häpeile vartalonsa esittelemistä kameralle.

Nyt Lizzo on julkaissut faniensa iloksi hyvin näyttävän videon itsestään. Videolla 32-vuotias nainen esittelee takapuoltaan stringeissä kameralle. Lopulta nainen vielä läpsäisee peppuaan ja hymyilee kameralle pilke silmäkulmassa. Kuvatekstissä tähti kertoo piilottavansa videon arkistojen kätköihin, mutta kommentoijat ovat olleet jyrkästi sitä vastaan.

Lizzo sai aiemmin paljon lokaa niskaansa kerrottuaan, että hän piti 10 päivää kestäneen paaston. Naisen fanit eivät halua tähden pudottavan yhtäkään kiloa tai esittelevän laihdutusmetodeja sosiaalisen median kanavillaan. Lizzo vakuutti kuitenkin myöhemmin seuraajilleen, että hän ei halunnut laihtua vaan voida hieman paremmin.