Abigail Ratchford häviävän pienissä biksuissa – kuin postimerkki alapään peittona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa. Jouluna hän poseerasi rintavana tonttukaunottarena, mutta nyt vieläkin näyttävämmin.

Nyt Ratchford keikistelee hyvin näyttävällä videolla, joissa hänellä on yllään häviävän pienet biksut. Alapään peittona on ennemminkin postimerkin kokoinen kangaskaistale.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.