Hailey Bieber rakastaa treenaamista – harrastaa useita lajeja

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hailey Bieber on tunnettu nousevaa uraa tekevänä mallikaunottarena. Tällä hetkellä nainen on kuitenkin suurelle yleisölle tunnetumpi poptähti Justin Bieberin vaimona. Haileyn liikkeitä seurataankin paparazzien toimesta nykyään hyvin tiiviisti, mikä on luonut tähdelle uusia ulkonäköpaineita.

Hailey Bieber on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan rakastavansa treenaamista, koska se pitää hänen mielensä ja kehonsa terveinä. Bieber on harrastanut aiemmin muun muassa balettia, mutta hänen mielestään pilates on kuitenkin onnistunut pitämään hänen vartalonsa parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Hailey Bieber pitää vaihtelusta, minkä vuoksi hän harrastaa useampaa eri lajia. 24-vuotias pitää tällä hetkellä pilateksen lisäksi nyrkkeilemisestä. Nainen käy myös pari kertaa viikossa kuntosalilla, jossa hän tekee aina niin painoharjoittelua kuin aerobistakin liikuntaa.