Poliisi pyytää havaintoja Raaseporista – oletko nähnyt kuvan miestä?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisi etsii Raaseporin Katariinankujalla sijaitsevasta hoitokodista maanantaina 1. helmikuuta kadonnutta 61-vuotiasta miestä. Hän on poistunut hoitokodista kello 14 jälkeen. Hänellä on muistisairaus, eikä hän kykene huolehtimaan itsestään.

– Viimeinen havainto miehestä on valtatie 25:lla Malmkullan alueella, jossa miehen on nähty nousevan tummaan maasturimalliseen autoon. Autoa on todennäköisesti kuljettanut nainen, Länsi-Uudenmaan poliisista kerrotaan.

Miehen tuntomerkit ovat: 180 senttimetriä pitkä, 90 kiloa, ohuet hiukset ja tummat vaatteet. Poliisi pyytää miehen kyytiinsä ottanutta henkilöä olemaan yhteydessä. Lisäksi poliisi pyytää ilmoittamaan mieheen liittyvistä havainnoista. Akuutit havainnot ilmoitetaan 112-numeroon ja ei-akuutit havainnot virka-aikana puhelinnumeroon 0295 463 250 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Poliisi