Rita Wilson voi saada koronan uudelleen – vasta-aineet hävinneet kehosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tutkimuksesta, jossa huomattiin, että koronavirukseen sairastuneille ihmisille muodostui vasta-aineita, jotka voivat tarjota jonkinlaista suojaa virusta vastaan jatkossa. Vasta-aineet eivät kuitenkaan säily kehossa muutamaa kuukautta pidempään, minkä vuoksi koronaan sairastuminen ei takaa sitä, että siihen ei sairastuisi uudestaan.

Näyttelijä Tom Hanks ja hänen vaimonsa Rita Wilson kertoivat ensimmäisten Hollywood-julkkisten joukossa sairastuneensa koronavirukseen. Heidän kohdallaan oireet olivat lievät. Taudin sairastamisen jälkeen pariskunta on käynyt edelleen säännöllisesti koronavirustesteissä ja testannut itseään myös vasta-aineiden selvittämiseksi.

Nyt Rita Wilson on kertonut People-sivuston mukaan, että hänen kehostaan ei enää testeissä ole löytynyt vasta-aineita koronavirukselle. Tämä tarkoittaa sitä, että monen kuukauden sairastaminen ei tarjonnut kuin kuukausien suojan uudelta tartunnalta. Nyt laulajatähti on jälleen samalla viivalla muidenkin ihmisten kanssa ja on vaarassa sairastua koronaan yhtälailla muiden ihmisten tavoin.