Alicia Keys paljasti lapsuuskuvansa – fanit ihastuivat valokuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen laulajatähti Alicia Keys on tunnettu samettisesta äänestään ja useista megahiteistään. Nyt 39-vuotias Alicia Keys pääsi näkemään miten fanit ovat tulkinneet hänen suosittuja kappaleitaan ja tehneet niistä omia versioitaan. Nyt Keys on ihastuttanut someseuraajiaan upeilla arkistokuvilla.

Alicia Keys on nimittäin kaivanut arkistoistaan lapsuuskuviaan, joissa hänet nähdään sekä nuorena lapsena että varhaisteininä. Fanit ihastuivat syystäkin valokuviin, joissa nähdään miltä tuleva supertähti aikoinaan näytti.

Äskettäin Glamour Magazine -lehti julkaisi YouTubessa videon, jossa Keys kuunteli ja katseli videoita, joissa ihmiset versioivat hänen kappaleitaan. Kappaleita esittävät sekä naiset että miehet, ja jokainen versio näyttäisi tekevän laulajatähteen todella suuren vaikutuksen. Alicia herkistyi kuullessaan miten muun muassa Girl On Fire, Fallin’ ja Underdog -kappaleet taipuvat muiden laulajien äänillä. Samalla Keys lähetti faneilleen terveisiä ja kertoi heidän laulusuorituksista oman mielipiteensä.