Cardi B riisui musiikkivideolleen – povi vain pienten tarrojen peitossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-tähti Cardi B on tullut tunnetuksi rohkeasta tyylistään niin musiikkivideoilla kuin esiintymislavoillakin. Tyyli ei vaikuta muuttuneen ainakaan sievistelevämpään suuntaan räppärin tuoreella videolla.

Cardi B tarjosi faneilleen Instagramissa esimakua Up-musiikkivideonsa asuvalinnasta. 28-vuotias räppäri nähdään videolla liikoja peittelemättömässä tyylissä stringeissä ja pinkeissä koristeissa. Cardi paljasti kuvatekstissä asusteen koostuvan lähinnä läpikuultavaan, vartalonväriseen pukuun kiinnitetyistä tarroista.

Instagramissa jaettu lyhyt video ja kuvat keräsivät miljoonia tykkäyksiä Cardi B:n faneilta. Erityisesti ne vaikuttivat olevan tähden räppäriaviomies Offsetin mieleen, joka kommentoi videota hekumoivaan sävyyn. Invasion of Privacy -albumin vuonna 2018 julkaisseen Cardin tuoreen Up-kappaleen video ilmestyy perjantaina 5. helmikuuta.