Kristin Cavallari vilautti huikeita sääriää – tämä kaunotar taas sinkkumarkkinoilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Very Cavallari -realityohjelmassa esiintyvät kolmen lapsen vanhemmat, Kristin Cavallari ja Jay Cutler erosivat viime keväänä oltuaan 10 vuotta yhdessä. Eron jälkeen Kristin Cavallari halusi nauttia rauhassa sinkkuelämästään, mutta löysi kuitenkin jo melko pian rinnalleen uuden komistuksen, Jeff Dyen.

Viime syksyn Kristin Cavallari vietti hyvin tiiviisti uuden koomikkorakkaansa kanssa. Nyt 34-vuotias realitytähti on kuitenkin Daily Mail -sivuston mukaan päättänyt suhteensa Jeff Dyen kanssa. Pariskunta ehti olemaan yhdessä vain muutaman kuukauden ajan ennen kuin kipinä heidän väliltään sammui.

Jeff Dyen suhteen päättämisen jälkeen Kristin Cavallari on jälleen lähentynyt ex-miehensä kanssa. Ystävien mukaan he kummatkin ovat sinkkuja tällä hetkellä, mutta Cavallarin ja Cutlerin välillä ei kuitenkaan ole mitään muuta kuin ystävyyttä.