Lumitöihin liittyvälle naapuririidalle synkkä päätös

Ohhoh! · Tim Isokivi

Naapureiden väliset riidat pihatöihin ja lumen luontiin liittyen eivät ole harvinaisia, mutta nyt sellainen on johtanut kylmäveriseen henkirikokseen. Naapuririita kulminoitui taannoin traagisella tavalla kolmen ihmisen kuolemaan Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa.

Plainsissa asuvat James ja Lisa Goy olivat ajautuneet riitaan naapurinsa Jeffrey Spaiden kanssa lapioituaan lunta pihansa parkkipaikoilta. Lumi oli päätynyt Spaiden pihaan, mikä johti sanaharkkaan pariskunnan ja naapurin välillä. Lopulta Spaide haki kotoaan aseen, ja ampui pariskuntaa ensin käsiaseelta lähietäisyydeltä ja viimeisteli lopulta tekonsa rynnäkkökiväärillä.

Spaide suoritti lopulta itsemurhan poliisien saapuessa pidättämään hänet. Paikallisen poliisin mukaan kyseessä ei ollut ensimmäinen Spaiden ja naapureiden välinen riita. Naapurukset selvittelivät välejään viimeksi kaksi kuukautta sitten toisen lumimyräkän jälkeen, uutisoi CNN.