Lisa Vanderpump sai uuden viihdeohjelman – kutsuu nyt julkkikset kotiinsa illalliselle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lisa Vanderpump tuli monille tunnetuksi esiintyessään vuosikaudet suositussa Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjassa. Myöhemmin nainen aloitti myös oman Vanderpump Rules -nimisen realityohjelman, jossa seurattiin hänen ravintoloidensa hyvännäköisten nuorten aikuisten vaiherikasta elämää Los Angelesissa.

Vanderpump Rules -ohjelman jatkuminen on ollut pitkään vaakalaudalla, koska moni sarjan tähdistä sai vuosi sitten rasistisen käytöksen ilmettyä potkut ohjelmasta. Myös kolme ohjelmassa nähtyä pariskuntaa alkoi odottamaan lasta. Nyt Lisa Vanderpump on kuitenkin saanut jälleen uuden oman viihdeohjelmansa, jonka päätähtenä nainen toimii itse.

Overserved With Lisa Vanderpump -niminen uusi ohjelma saa ensi-iltansa E! -kanavalla 18. maaliskuuta. Ohjelman ideana on se, että Lisa Vanderpump kutsuu kotiinsa illalliselle tunnettuja julkkiksia. Illallisen aikana Lisa Vanderpump toivoo saavansa vierailtaan mehukkaita juoruja ja paljastuksia hyvän ruoan ja viinin virratessa.