American Idol -finalisti kuoli aivoverenvuotoon 42-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

American Idol -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella esiintynyt ja finaaleihin tiensä selvittänyt Nikki McKibbin kuoli taannoin. Nyt on selvinnyt, että hän menehtyi aivoaneurysmaan, eli aivojen valtimon pullistumaan.

Nikkin, eli Katherine Nicole McKibbinin aviomies Craig Sadler ilmoitti Facebookissa, että hänen vaimonsa on saanut aivoaneurysman. Naista pidettiin elossa sen jälkeen keinotekoisesti, jotta hänen elimensä pystyttiin lahjoittamaan tarvitseville. Craig sanoi, että hänelle jäi aikaa hyvästellä vaimonsa ennen lopullista poismenoa.

Nikki McKibbin antoi elinlahjoitustensa avulla uuden elämän monelle. Hän sijoittui American Idol -kilpailun kolmanneksi vuonna 2002 ja nainen muistetaan hänen esittämästään Alannah Mylesin laulusta Black Velvet. Hän kärsi päihdeongelmista, TMZ uutisoi.