Ilouutisia! Koronakriisi lisäsi kotimaisen ruoan myyntiä

Koronaviruksessa on ollut se hyvä puoli, että suomalaiset ovat palanneet juurilleen. Perhe, koti ja ravinto ovat olleet keskiössä. S-ryhmästä kerrotaan, että viime vuosi kasvatti merkittävästi kotimaisen ruoan myyntiä.

MAINOS
MAINOS PÄÄTTYY

– S-ruokakauppojen myyntidatasta selviää, että esimerkiksi kotimaisen kalan myynti kasvoi viime vuonna 20 prosenttia ja kotimaisen lihan kymmenen prosenttia, Suomen Osuuskauppojen keskuskunta uutisoi.

Kuluttajille tuotteen kotimaisuus merkitsee esimerkiksi luotettavuutta ja hyvää laatua. Myös paikallisuus on merkittävä trendi, joka korostuu erityisesti leipomotuotteiden kaltaisissa tuoreissa elintarvikkeissa. Jokainen voi pyytää omaa kauppiastaan hankkimaan enemmän paikallisia tuotteita valikoimiinsa ja äänestää omilla ostotottumuksillaan.

Voit lukea Starassa myös lisää tähän kyseiseen artikkeliin liittyvistä aiheista, kuten , , , tai laajemmin aihealueesta Lifestyle Ruoka.