Nyt loksahtivat leuat – Kylie Jennerin muhkeat biksumuodot lähikuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on lomaillut viime aikoina ystäviensä ja sisarustensa kanssa. Nainen vietti ensin rentouttavan viikonlopun luksusmajoituksessa Meksikossa isosiskonsa Kendall Jennerin kanssa. Sen jälkeen tähti suuntasikin heti uudelle lomalle siskojensa ja Sormi-tyttärensä kanssa.

Kylie Jenner on rantalomiensa aikana julkaissut paljon upeita bikinikuvia, joissa hän on esitellyt kuuluisia kurvejaan. Tällä kerralla nainen halusi mainostaa oman Kylie Skin -tuotesarjansa ihoöljyä, jolla 23-vuotias kaunotar oli öljynnyt vartalonsa ennen auringon ottamista.

Kuvassa Kylie Jennerillä on yllään siniset narubikinit, jotka eivät liikoja peittele. Tähti esittelee samalla täysin uuden ja hieman seksikkäämmän tavan pukeutua bikinien yläosaan. Kylie Jenner on pukenut bikiniensä yläosan väärin päin ylleen ja sitonut selkään kuuluvat narut kaulansa takana. Sen ansiosta bikinien leveimmät kaistaleet suuntaavatkin selkäpuolelle ja jättävät rintavaon kokonaan paljaaksi.