Uusi meikkaustekniikka hämmentää katsojia – poskipuna levitetään meikkivoiteen alle

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkaamisen saralla on nähty useita trendejä. Viime vuosien aikana etenkin erilaiset varjostustekniikoita esittelevät videot ovat nousseet suosituiksi sosiaalisessa mediassa. Tällä kerralla videolla esitellään uusi tyyli levittää poskipunaa.

Vuosia sitten julkkisten luottomeikkaajat esittelivät YouTube-videoillaan tekniikkaa, jossa hyvin jyrkät varjostukset luotiin voidemaisten varjostusvärien avulla ennen meikkivoidetta. Poskipuna on perinteisesti kuulunut aina meikin viimeistelyyn, mutta uudella videolla myös se levitetään jo meikkivoiteen alle.

Videolla nähdään miten meikkitaiteilija levittää todella kirkasta punaista sävyä naisen poskipäille ja hieman ohimollekin. Sen jälkeen meikkaaja lisää peiteaineen ja varjostusvärin, ja alkaa pehmentämään niiden rajoja kevyesti siveltimellä. Lopuksi naisen kasvoille levitetään meikkivoide, jonka alta poskipuna näkyy vain kevyesti läpi.