Koomikko puki Kylie Jennerin tavoin biksut väärin päin – hulvaton lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen koomikko ja näyttelijä Celeste Barber on tullut nopeasti hyvin suosituksi Instagramissa. Nainen alkoi muutama vuosi sitten saamaan seuraajia huimaa vauhtia, kun hän keksi tehdä huvittavia pilakuvia ja videoita julkkisten somesisältöä matkimalla.

Celeste Barber on ottanut parodioidensa kohteeksi jo moneen otteeseen Kylie Jennerin. Tällä kerralla 38-vuotias Barber testasi miten väärin päin ylle puetut bikinit näyttävät hänen yllään. Lopputulos oli huvittava eikä täysin samanlainen Jennerin videoon verrattuna.

Kylie Jenner julkaisi taannoin videon, jossa hän levitti iholleen öljyä. Videolla Jenner oli pukenut bikinien yläosan ylleen nurinkurisesti, minkä ansiosta rintavako paljastui laajemmalta alueelta. Celeste Barber testasi samaa ja muistutti kuvatekstissään seuraajiaan siitä, että Kardashianin ja Jennerin kaunottarien tuotteiden käyttäminen ei saa muita ihmisiä näyttämään heiltä.