Joan Smalls nautiskeli Bahamalla – sikamaiset biksukuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on loistanut muun muassa Tom Fordin mallina, minkä lisäksi moni muistaa hänet Victoria’s Secret -alusvaateketjun enkelinä.

Viime päivien aikana 35-vuotias mallikaunotar on viettänyt upeaa rantalomaa Bahamasaarilla. Nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttäviä kuvia, joissa hän esitteli solakkaa mallivartaloaan poseeraamalla kameralle ruutukuviollisissa bikineissä.

Niukoissa bikineissä Joan Smalls korostaa hänen huippukunnossa olevaa mallivartaloaan. Matkansa aikana nainen on julkaissut kuvia myös Big Major Cay -saarilta, jotka tunnetaan niiden vapaana liikkuvista possuista, joiden kanssa Joan Smalls pääsi myös yhteiskuvaan.