Rita Ora yllätti uudella musiikilla – julkaisi EP:n ja poisti kaikki vanhat somekuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja Rita Ora on valmistellut viime vuonna uutta musiikkia. Viime aikoina nainen on ollut uutisotsikoissa lähinnä sen vuoksi, että hän on rikkonut korona-ajan rajoituksia järjestämällä suuret syntymäpäiväjuhlat. Nyt tähti julkaisi yllättäen uutta musiikkia.

Rita Ora yllätti faninsa ja poisti kaikki kuvat hänen Instagram-kanavaltaan. Kuvien poistaminen selittyi kuitenkin nopeasti kun Ora alkoi julkaisemaan uusia otoksia, jotka liittyivät vahvasti naisen uuteen julkaisuun. Kuvissa tähdellä on täysin uusi tyyli ja kirkkaan oranssiksi värjätyt pitkät hiukset.

Rita Ora julkaisi uuden Bang-nimisen EP:n. Kokonaisuus sisältää neljä kappaletta, Big (feat. Gunna), Bang Bang, Mood (feat. KHEA) ja The One. Mukana kappaleilla on paljon nimekkäitä tekijöitä, kuten David Guetta ja Imanbek, joka on ollut mukana tehnyt kokonaisuuden jokaista kappaletta.