American Pie -tähti kieltäytyi hittisarjan pääroolista: ”Suurin katumukseni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Jason Biggs tunnetaan erityisesti American Pie -elokuvisarjasta, jonka kuuluisassa kohtauksessa hänen roolihahmonsa päätyi intiimiin kanssakäymiseen omenapiirakan kanssa. Nyt tähti on paljastanut olleensa vähällä tulla tunnetuksi myös suositun Ensisilmäyksellä, eli How I Met Your Mother -sarjan pääosanesittäjänä.

– Minulle tarjottiin roolia, ja siitä kieltäytyminen on mahdollisesti suurin katumukseni. Kuulostaa ehkä nykyään ylimieliseltä, mutta silloin jouduin pohtimaan haluanko tehdä televisiosarjaa, enkä ollut varma halusinko vielä tehdä sitä uravalintaa, Jason Biggs paljasti SiriusXM-radiokanavan The Covino and Rich Show -ohjelmassa.

Jason Biggs olisi näytellyt Ensisilmäyksellä-sarjassa Ted Mosbyä, jonka roolissa nähtiin lopulta Josh Radnor. Valtavan suosion lopulta saavuttaneessa tilannekomediasarjassa päätyi myös näyttelemään toinen American Pie -tähti, Alyson Hannigan. Biggsin mukaan hänen tiedossaan ei ole, tiesikö Hannigan olleensa vähällä päätyä näyttelemään hänen rinnallaan myös Ensisilmäyksellä-sarjassa.