Chrissy Teigen liittyi TikTokiin – sai 155 000 seuraajaa alle vuorokaudessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien julkkisten tavoin myös malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigen on nyt alkanut ottamaan haltuun suosittua TikTok-sovellusta. Nainen on jo aiemmin perustanut ruokakirjalleen oman tilin, jolla on tällä hetkellä seitsemän videota ja yli 7.000 seuraajaa. Nyt nainen on perustanut itselleen myös oman henkilökohtaisen tilin.

Chrissy Teigen julkaisi itsestään ensimmäisen videon, joka sai ensimmäisen 15 tunnin aikana lähes 900.000 katselukertaa. Nainen onnistui saamaan kanavalleen alle vuorokaudessa myös yli 155.000 seuraajaa. Tähti aloitti kanavansa julkaisemalla heti tililleen kolme videota, joilla hän kokeili sovelluksessa leviäviä trendejä.

Yhdellä videollaan 35-vuotias Chrissy Teigen myös utelee seuraajiltaan neuvoja TikTokin käyttämisen suhteen. Naista kiinnostaa tietää etenkin se, että voiko hän julkaista kanavallaan videoita, joilla hän vain juttelee ilman minkäänlaista viraaliksi levinnyttä hittimusiikkia.

@chrissy.teigen

♬ original sound – Chrissy Teigen