Courteney Cox pilaili roolihahmonsa kustannuksella – oli leikkaavinaan lyhyet etuhiukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Courteney Cox tunnetaan supersuosioon nousseesta Frendit-komediasarjasta, jonka uusintoja näytetään televisiosta aina säännöllisin väliajoin. Naisen maineikkaiden roolisuoritusten joukkoon kuuluu myös hänen hahmonsa Scream-kauhuelokuvissa.

Courteney Cox muisteli Scream-elokuvissa esittämäänsä Gale Waethers -roolihahmoa. Vuosien varrella naisella nähtiin monia eri hiustyylejä elokuvan jatko-osissa. Yksi muistetuimmista hiustyyleistä oli Scream 3 -elokuvassa nähdyt tummat pitkät hiukset, joita koristi kiusallisen lyhyet etuhiukset.

Tänä Halloween-viikonloppuna tähti palasi Gale Weathersin rooliin ja julkaisi huvittavan kuvan itsestään. Kuvassa Scream-elokuvien naamioitu pahis on leikkaamassa naiselle liian lyhyitä etuhiuksia. ”Ei niitä etuhiuksia!!”, tähti kommentoi vitsaillen jakamansa kuvan kuvatekstissä.