Kim Kardashian viettää ystävänpäivää ilman Kanye Westiä – juhlii lastensa kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West ja hänen julkkisvaimonsa Kim Kardashian ovat eroamassa. Pariskunnan erosta on huhuttu jo pitkään, mutta kumpikaan osapuoli ei ole vielä julkisesti antanut lausuntoa asiasta. Yksityiskohtia erosta on kuitenkin jo vuotanut ulos julkisuuteen.

Kanye Westin kerrottiin aiemmin muuttaneen pois perheen suuresta Calabasasin kodista mukanaan 500 paria lenkkareita. Nyt Kim Kardashian on alkanut suunnittelemaan tulevaa ystävänpäivää, joka on Yhdysvalloissa tunnettu pariskuntien omana rakkauden juhlana.

Kim Kardashian aikoo People-sivuston mukaan viettää ystävänpäivää tänä vuonna vain lastensa kanssa eikä Kanye West liity enää millään tavalla hänen suunnitelmiinsa. 40-vuotias perheenäiti on keskittynyt vain tulevaisuuteensa ja siihen, että hänen arkensa ilman aviomiestä pääsee alkamaan.