Cardi B ilman meikkiä: ”Viihdyn hyvin nahoissani!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muotojaan mielellään esittelevä ja luksuselämäntyylillään mässäilevä räppäri Cardi B on nyt julkaissut itsestään videon nettiin vain 20 minuuttia heräämisen jälkeen.

– Tältä näytän ilman meikkiä. Pystyt näkemään kaikki pienetkin ihovirheet kasvoissani. Voit nähdä kuivuneet huuleni. Heräsin juuri 20 minuuttia sitten, enkä ole edes harjannut hiuksiani. Minusta tuntuu hyvältä. Haluan kertoa ääneen, että tunnen oloni mukavaksi ihollani ja olen onnellinen, että musiikkirintamalla menee myös hyvin, Cardi B twiittasi videon kera.

Viime vuosina megasuosiota saanut Cardi B on 28-vuotias rap-artisti ja kaksivuotiaan Kulture-tytön äiti. Nainen haluaa tarjota tyttärelleen paremman lapsuuden kuin hänellä itsellään oli. Hän kuitenkin opettaa, että millainen maailma voi olla.