Eläinsuojasta erilainen ystävänpäivälahja – exien nimet kissojen pissalaatikoihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ystävänpäivä on perinteisesti ollut läheisten ja rakkaiden muistamisen aikaa, mutta katkerille ihmisille on tarjolla myös toisenlaisia tapoja juhlistaa sitä. Monet eläintarhat ovat esimerkiksi tarjonneet mahdollisuutta nimetä torakoita entisten kumppanien mukaan.

Nyt Yhdysvaltojen Kentuckyssä toimiva eläinsuoja Lexington Humane Society tarjoaa mahdollisuutta toisenlaiseen kostoon ex-heiloja kohtaa. Rahaa lahjoittaneilla on mahdollisuus saada eläinsuojassa asuvat kissat ulostamaan heidän entisten kumppaniensa päälle, ainakin kuvainnollisesti.

10 dollaria Lexington Humane Societylle lahjoittavat saavat halutessaan ex-kumppanin nimen kirjoitetuksi kissojen hiekkalaatikon sisään. Heillä on siis mahdollisuus tuntea tyydytystä tietäessään, että joku eläinsuojan karvaisista asukkaista tekee tarpeensa heidän sydämen särkeneen elämän- tai seurustelukumppanin nimen päälle. Dumps for the Dumped -kampanja jatkuu 12. helmikuuta asti, mutta hiekkalaatikot pysyvät käytössä vielä 15. helmikuuta saakka.