Victoria’s Secretin malli antoi tyttärelleen suomalaisen nimen ”Tuulikki Joan Daly”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauvan etunimeksi annettiin Tuulikki Elsan oman äitinsä ja Tomin isoäidin mukaan. He molemmat ovat Tuulikki-nimisiä ja suomalaista alkuperää.

Pikkuisen tytön koko nimi on Tuulikki Joan Daly, lempinimenään Tuuli. Hän kertoo lapsen synnyttämisen olleen elämänsä parhaimpia asioita ja hän on ylpeä jälkikasvustaan. Elsa ja Tom ovat molemmat vahvasti skandinaavisia juuriltaan, vaikka asuvatkin tällä hetkellä Yhdysvaltojen Los Angelesissa.

Elsa Hols on 32-vuotias Tukholmassa syntynyt suomalaisen Marja Tuulikki Hoskin tytär. Äidin tyttönimi on Järvinen. Elsa Hosk on tullut tunnetuksi muun muassa Victoria’s Secretin mallina.