Paikalliset ottivat sarjavarkaan kiinni Huittisissa – mies tunnusti tekonsa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kokemäen poliisi sai torstaina aamupäivällä tiedon miehestä, jonka epäillään käyneen näpistelemässä talojen pihoilla ja ulkorakennuksissa. Miestä epäillään myös paikallisen ampumaseuran tiloihin tehdystä varkaudesta.

Poliisi sai näpistelijästä tiedon paikallisilta asukkailta, jotka ilmoittivat ottaneensa miehen kiinni. Poliisi vei näpistelijän kuulusteltavaksi. Oman tutkinnan ja asukkailta saamien tietojen kautta poliisi sai selville asioita, joiden perusteella miestä olisi syytä epäillä myös paikallisen ampumaseuran tiloihin tehdystä varkaudesta.

– Huittislaisen ampumaseuran tiloihin oli murtauduttu ja sieltä oli anastettu omaisuutta, lähinnä ilma-aseita ja niihin kuuluvia panoksia. Varkaan matkaan oli lisäksi lähtenyt myös mitaleita. Poliisi otti miehen kiinni epäiltynä varkauteen. Mies on tunnustanut teon. Anastettu omaisuus on saatu poliisin haltuun.