Kuolleen liikemiehen koiralle perintönä viisi miljoonaa dollaria

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kahdeksanvuotiaasta bordercolliesta on omistajansa poismenon myötä tullut rikkaampi, kuin monet ihmiset ovat koko elämänsä aikana. Koira peri edesmenneeltä omistajaltaan miljoonien eurojen edestä rahaa.

Bill Dorris kuoli viime marraskuussa naimattomana, menestyksekkäänä liikemiehenä 83-vuotiaana. Dorrisilla oli hänelle erittäin rakas lemmikkieläin, Lulu-niminen bordercollie. Lemmikki päätyi miehen kuoltua koirasta usein huolta pitäneen Martha Burtonin huostaan.

Burtonin yllätykseksi Bill Dorris oli testamentannut viisi miljoonaa dollaria omaisuudestaan Lulun nimiin. News Channel 5 -uutissivuston mukaan koira tulee tuskin saamaan timantein koristeltuja ruokakuppeja tai kaulapantoja, vaan omaisuudella hyvitetään Lulun kuukausittaiset elinkustannukset. Tiedossa ei toistaiseksi ole, mitä jäljelle jääville rahoille tulee tapahtumaan Lulun poismenon myötä.