Chrissy Teigenin huulet paisuivat kuin pullataikina – karut kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallina ja ruokakirjailijana tunnettu Chrissy Teigen päätti esitellä omalla Instagram-kanavallaan hänen muuttunutta ulkonäköään ennen kuin esimerkiksi paparazzit ehtivät sen hänen puolestaan tekemään. Naisen huulet ovat muuttuneet hyvin pulleiksi, mutta tähti vakuuttaa, että huulten koon muuttuminen ei johdu täyteaineista.

– Näytän upealta! Tämä ei johdu täyteaineista. Kertoisin kyllä teille, koska minua ei kiinnosta pätkääkään. Huulet turposivat kun puraisin epäilyttävää appelsiinia. Ehkä tämä johtuu hedelmän pinnassa olleista torjunta-aineista, tähti itse pohtii Instagram-julkaisussaan.

Chrissy Teigen kuvailee näyttävänsä pumpattavalta seksinukelta, joka on juuri otettu uutena pakkauksesta. Finnien puristeluvideoista kuuluisaksi tullut lääkäri Sandra Lee kehottaa kommentissaan Teigeniä ottamaan antihistamiinia ja jättämään seuraavalla kerralla epäilyttävät appelsiinit syömättä.