Chachi Gonzales kertoi perheelle ja ystäville raskaudesta – kuvasi tilanteet videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmaa valloittaneista Duudsoneista tunnetuksi tullut Jukka Hildén ja hänen vaimonsa Chachi Gonzales ilmoittivat hetki sitten odottavansa toista lastaan. Avioparilla on myös tytär Sophia Rose, jonka yksivuotissyntymäpäiviä perhe juhli marraskuun lopulla.

Chachi Gonzales pitää YouTubessa suosittua videoblogia, jota seuraa jo 1,65 miljoonaa ihmistä. Nyt nainen julkaisi kanavallaan videon, jossa hän yllättää ystävänsä ja perheensä kertomalla heille ilouutiset toisen lapsen odotuksesta.

25-vuotias Chachi Gonzales on kuvannut videolle hänen ystäviensä ja sukulaistensa reaktiot kertoessaan, että hän odottaa toista lasta. Kuusiminuuttisella videolla nähdään useita riemukkaita ja herkkiä hetkiä kun Gonzales on paljastanut rakkaimmille ihmisilleen, että pienestä Sophiasta on tulossa heinäkuussa isosisko.