Kendall Jenneriä syytetään photoshoppauksesta: ”Bikinivartalon muodot mahdottomia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina muun muassa Versacelle työskentelevä Kendall Jenner nähdään usein monien suurten muotitalojen mainoskasvona niin lehtien palstoilla kun näytöslavoillakin muotinäytöksissä. 25-vuotias kaunotar toimi mallina nyt hänen isosiskonsa Kim Kardashianin Skims-yrityksen alusvaatekuvauksissa.

Kendall Jenner julkaisi taannoin upeita kuvia hänen Instagram-kanavallaan. Kuvissa nainen poseeraa Skims-kuvausten kulisseissa ja on napannut itsestään peilin kautta kuvan, jossa hänellä on punaiset alusvaatteet yllään. Nyt kuva on aiheuttanut paljon spekulaatiota siitä onko tähti käsitellyt vartaloaan kuvanmuokkausohjelmalla vai ei.

Julkkisten muodonmuutoksia ja kuvien muokkausta arvioiva sivusto Problematic Fame nosti esille perusteluiden kera sen, minkä vuoksi Kendall Jennerin uskotaan muokanneen vartaloaan kuvissaan. Bikinirajaa on siloteltu todella reippaalla kädellä, minkä lisäksi Jennerin vartalon mittasuhteet näyttävät erilaisilta kuin todellisuudessa.