Kristin Cavallari aloittaa viikkonsa kuntosalilta – näyttävä selfien ennen treeniä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laguna Beach ja Very Cavallari -realitysarjoista tunnetuksi tullut Kristin Cavallari on eronnut viime vuonna aviomiehestään ja kolmen lapsensa isästä Jay Cutlerista. Sen vuoksi hän päätti myös lopettaa Very Cavallari -sarjan tekemisen, koska ei halunnut elää avioeroaan kameroiden ympäröimänä.

Eronsa jälkeen Kristin Cavallari on julkaissut itsestään sosiaaliseen mediaan paljon upeita kuvia, joissa tähti näyttää olevan huippukunnossa. Nyt 34-vuotias kaunotar esitteli sitä miten hänen viikkonsa saa alkunsa kuntosalilta, jonne hän on suunnannut heti maanantaiaamuna.

Kristin Cavallari poseerasi peilin kautta otetussa kuvassaan urheilutoppi ja tiukat treenileggingsit yllään. Treeni näyttää tuottaneen tulosta, koska nainen on todella solakassa kunnossa. Taannoin tähti kävi kameroiden kuvatessa treffeillä Brody Jennerin kanssa, mikä on antanut faneille viitteitä siitä, että Kristin Cavallari saattaa esiintyä ainakin muutaman jakson verran The Hills: New Beginnings -sarjan uudella tuotantokaudella.

Instagram, Kristin Cavallari